Evenementen - Cyclosportives -Gran Fondo's

Binnenlandse tourtochten en cyclo's

U brengt Uw fiets naar één van de gezamenlijke punten in België. Zowel fiets als bagage kunnen meegegeven worden met ons transport. Wij leveren Uw fiets bij de accommodatie waar U verblijft tijdens de wedstrijd. Na de wedstrijd verzamelen we weer alles en rijden terug naar België. Vervolgens leveren we de fietsen weer af op de verschillende verzamelpunten.

Buitenlandse tourtochten en cyclo's

De fietsen moeten niet gedemonteerd worden Geen gesleur of extra kosten om met een grote fietskoffer naar luchthaven en hotel te reizen Goedkoper reizen door low-cost en enkel met handbagage te vliegen Co2 cartridges kunnen met ons wel mee, met het vliegtuig niet Geen maximum gewicht bij bagage Late reservatie mogelijk (eens het transport bevestigd is) Beste prijs-kwaliteit verhouding

VERZEKERDE TRANSPORTEN

VASTE PRIJS VOOR BAGAGE : 30 €/valies, reistas

Maratona Dolomites 1 juli 2018 140,00 €

Onderstaande transporten gaan nog niet zeker door maar er is wel vraag naar. We vermelden telkens hoeveel fietsen er nog nodig zijn om het transport definitief te laten doorgaan. Iedereen kan transport naar een bepaalde bestemming aanvragen die we dan hierbij plaatsen.

AANGEVRAAGDE TRANSPORTEN