Foto competitie


Om tijdens de corona-crisis toch actie - informatief te blijven plaatsen we elke maandag en donderdag een 3-tal foto's op onze fb-pagina en instagram.  www.facebook.com/fietstransport/  Het zijn foto's van plaatsen waar we reeds geweest zijn met 'Fietstransport'.   Dit kunnen dus foto's zijn van een Col of een beklimming in binnen- of buitenland maar evenzeer een plaats waar er een triatlon-wedstrijd doorgaat of een plaats waar we vervoer met begeleiding naartoe gedaan hebben.

Iedereen kan vrijblijvend en gratis deelnemen aan deze foto-competitie die loopt zolang de corona-crisis blijft en we dus met Fietstransport niet actief kunnen zijn.   

Wie op het einde de meeste antwoorden juist heeft wint een verlengd weekend 'Stelvio' voor 4 personen met overnachting in een Top Hotel in Bormio.  

De antwoorden voor de foto's gepubliceerd op donderdag kunnen tot zondagavond 24u ingediend worden.   De antwoorden voor de foto's gepubliceerd op maandag kunnen tot woensdagavond 24 ingediend worden.   Alles wat we later ontvangen telt niet meer mee.

Voor wie niet wenst deel te nemen aan de wedstrijd wensen we toch veel kijkplezier.  De foto's kunnen misschien een idee opleveren voor een volgende fietsvakantie.  

Het klassement (top 10) zal hier gepubliceerd worden.   Het volledige klassement kan op vraag bekomen worden.

Foto 1/1 : Welke beklimming is dit ?

Foto 1/2 : In welk land zitten we hier ?

Foto 1/3 : En in welke provincie ?

Reeks 2

Welke land, welke wijnstreek en welke route  ?

Reeks 3

Welke berg zien we en tijdens welke ProTour-wedstrijd wordt deze beklommen ?

Reeks 4

In welk land en op welke Col bevinden we ons hier ?