Transport & Support

Voor groepen die een verlengd weekend of langer in het buitenland willen gaan fietsen maar liefst zelf hun reis organiseren bieden wij de ideale oplossing.

Naast het vervoer van fietsen en bagage zorgen we ook voor begeleiding van de fietstochten ter plaatse.

Bij deze formule kunnen wij zorgen voor volgende dienstverlening :

 • Busvervoer thuis > luchthaven en luchthaven > hotel en omgekeerd

  Info ivm ideale vluchten - Het boeken zelf van de vluchten dient door de groep te gebeuren

  Info ivm hotels - We hebben zeer goeie contacten met vele hoteleigeaars en kunnen U dan ook goede hotels aanraden. Het zijn allemaal hotels waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Dankzij onze contacten kunt U meestal een extra korting bekomen, maar altijd op een uitstekende service rekenen.

  Info ivm bekende en minder bekende beklimmingen en streken

  Ook als je niet onmiddellijk een bekende col of beklimming wilt bijvoegen op het palmares maar toch mooie tochten wilt doen met de nodige hoogtemeters dan kunnen wij U zeker onvergetelijke trips aanbieden.

  Vervoer van fietsen en bagage 

  Bij vertrek van elke rit staan we steeds klaar om mee te helpen banden op te pompen, materiaal aan te nemen die mee moet in de volgwagen, zorgen dat iedereen water heeft, de eventuele picknick mee te nemen ....

  Door onze ervaring kennen we heel wat streken en cols zeer goed en kunnen dan ook een korte briefing geven bij aanvang van de ritten. We volgen de groep, zowel de eersten als de laatsten, en zorgen ervoor dat we boven op de top staan als de eerste eraan komt zodat die alvast over de warme kledij kan beschikken.

  Vaak laten we de aanhangwagen dan boven staan opdat iedereen die de top bereikt over zijn/haar warme spullen kan beschikken. Zelf rijden we dan terug om ook de laatsten te begeleiden tot ze boven zijn. Gedurende de meerdere ritten nemen we veel (actie)foto's. Alles foto's worden op het einde van de reis gratis bezorgd. We komen alles op een gezamenlijk punt opladen. De fietsen hoeven NIET GEDEMONTEERD te worden en NIET in een reiskoffer te steken. Uw bagage heeft geen gewichtsbeperking en we nemen zonder probleem ook extra bagage mee zoals reservefiets, reservemateriaal, eten en drank voor de bevoorrading enz. De Mt Ventoux, Tourmalet, Alpe d'Huez, Stelvio kent iedereen wel maar er zijn nog heel wat beklimmingen die vlakbij deze bekende cols liggen en die helemaal niet gekend zijn en toch zeker even mooi, zo niet nog mooier om te beklimmen.

 • De fietsen hangen vaak al in het fietslokaal tegen dat de groep aankomt in het hotel en de bagage staat meestal reeds klaar aan de receptie of zelfs al in de kamer. Begeleiding ter plaatse Onze dienstverlening hierbij is zeer uitgebreid. Indien het hotel het toelaat zorgen wij al voor de check-in zodat bij aankomst van de groep wij al onmiddellijk de kamersleutels kunnen overhandigen.